Обилазак помоћника министра пољопривреде Александра Богићевића и помоћника покрајинског секретаријата за пољопривреду Младена Петковића ПСС Врбас

Посета помоћника министра пољопривреде Александра Богићевића и помоћника покрајинског секретаријата за пољопривреду Младена Петковића ПСС Врбас је у склопу радне посете министарства и секретаријата ради сагледавања рада ПССС на читавој територији Србије.

Према речима помоћника министра Александра Богићевића рад  ПСС у Војводини је на одговарајућем нивоу и доста се разликује од осталог дела Србије, а специфично је због самог положаја Војводине. Сарадња ПСС, пољопривредника, локалних самоуправа и ресорних министарства и секретаријата у општинама које својим радом покрива ова станица је на одоварајућем нивоу истакао је помоћник министра на састанку одржаном у општини Врбас.

На овом састанку присутни су били представници удружења пољопривредника из општине Врбас, Србобран, Бечеј и Кула. Своја запажања са терена су изнели представницима ресорних министарства и секретаријата а сарадња са ПСС Врбас је оцењена као веома ефикасна.

Делегација је посетила домаћинство породице Жижаков у Змајеву и на крају саму ПСС Врбас.

Обиласком воћњака као и зграде са агрохемијском  и семенском лабораторијом представници делегације су добили комплетан увид у само функционисање ПСС Врбас.

Top