Гостовање у емисији "Бразде"

Сублимирајући утиске године која је на измаку, суочени са непредвиђеним исходима које је донела светска пандемија вируса Covid-19, можемо слободно рећи да је ово била година пуна изазова.

На неке ствари нисмо могли да утичемо, али смо упрегли сву снагу и знање да окончамо све задатке који су били пред нама.

Природа се огласила непознатим непријатељем и наш задатак је био да одговоримо на најбољи могући начин користећи све расположиве стручне ресусрсе.  На првом месту био нам је човек као пољопривредни произвођач, јер пољопривреда храни и обезбеђује живот.

Узимајући у обзир новонастале околности, Пољопривредна стручна служба „Врбас" ипак је остварила своје задате циљеве.  Није било лако, али нисмо ни устукнули и одустали од свог задатка.

Задовољни резултатима, настављамо нашу мисију и у години која је пред нама, спремни на све неизвесности и изазове која она могуће доноси.

У то име нека исправне одлуке буду базиране на реалним уверењима и у складу са могућностима. Да следеће године будемо корак даље у односу на данас.

Срећна Нова година.

Здрави, весели и успешни били!

 

О осврту на годину иза нас и плановима за долазећу, директор ПСС Врбас, Александар Ђуричковић  гостовао је у емисији „Бразде", Радио-телевизија Војводине, коју можете погледати на следећем линку ...

https://youtu.be/3lLX7GSJe-g

Top